Рецепт Пюре з вершками фото

Пюре з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Вершки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пюре з вершками - це одне з найпопулярніших і поширених страв в світі. Ніжна креязик консистенція цього пюре в поєднанні з пармезаном робить це блюдо неймовірно смачним!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування пюре з вершками. Цей гарнір дуже популярний у нас в країні, адже його час від часу готує майже кожна господиня. До картопляного пюре дуже добре підходять страви з м'яса, птиці і риби. Також пюре поєднується з легкими салатами зі свіжих овочів. Хай щастить!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Вершки - 1, 5 склянки(11%)
  • Пармезан - 70 грам
  • Сіль - 1 За смаком
пюре з вершками - фото крок 1
Картопля промийте, очистіть і поріжте крупно. Відваріть в киплячій підсоленій воді до готовності.
пюре з вершками - фото крок 2
На дрібній тертці натріть пармезан.
пюре з вершками - фото крок 3
Вершки злегка підігрійте, але не кип'ятіть.
пюре з вершками - фото крок 4
З картоплі злити воду, додайте половину вершків і вершкове масло.
пюре з вершками - фото крок 5
Розімніть картопля толкушкой.
пюре з вершками - фото крок 6
Влийте залишок вершків і ще раз розімніть до однорідної консистенції. Додайте тертий пармезан, перемішайте і накрийте кришкою.
пюре з вершками - фото крок 7
Гарнір готовий. Смачного!

Схожі рецепти