Пюре з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і корисне овочеве пюре може стати прикрасою вашого обіднього столу. Нижче представлений рецепт приготування пюре з буряка, який я не давно знайшов в інтернеті.
Щоб приготувати пюре з буряка в домашніх умовах, потрібно паралельно довести до готовності буряк і картопля. Після цього слід з довести до стану пюре і перемішати між собою.
- Картопля - 600 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Буряк варена - 300 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
Чистимо картоплю і варимо його до готовності. Буряк моєму в холодній воді і запікаємо в духовці при температурі 200 градусів.
Пропускаємо картопля через картопляний прес або розмішуємо в блендері або вручну.
Додаємо в картопля сіль, розмішуємо. Потім додаємо вершки і знову розмішуємо.
Буряк розмішуємо в блендері.
Картопля і буряк змішуємо. Пюре готове.