Рецепт Пісний суп-пюре з буряка фото

Пісний суп-пюре з буряка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Для пісного і вегетаріанського столу і для дитячого харчування перших років життя пропоную яскравий, смачний, густий і ситний суп-пюре з буряка. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Опис приготування:

Це легко і швидко! При наявності відвареного буряка, ваш обід буде готовий всього за півгодини. Рецепт, як приготувати пісний суп-пюре з буряка, досить простий. Подробиці дивіться в покроковому рецепті.

  • Буряк - 400 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Капуста білокачанна - 300-400 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літр
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
пісний суп-пюре з буряка - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Буряк попередньо відваріть до готовності. Овочі помийте, очистіть.
пісний суп-пюре з буряка - фото крок 2
Всі овочі, крім капусти, наріжте дрібними кубиками. У каструлі з подвійним дном або сотейнику розігрійте оливкову олію. Картопля, морква, цибуля посоліть і додайте сушений часник, koriandr. Обсмажте овочі протягом 2 хвилин, помішуючи. Якщо хочете отримати більш дієтичний варіант супу, то крок з обсмажуванням пропустіть. Залийте овочі водою, доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин.
пісний суп-пюре з буряка - фото крок 3
Капусту дрібно наріжте.
пісний суп-пюре з буряка - фото крок 4
Додайте в каструлю, варіть до готовності капусти.
пісний суп-пюре з буряка - фото крок 5
Відварну буряк полийте лимонним соком, щоб зберігся її яскравий колір. Додайте в суп, варіть протягом 2 хвилин. Злийте бульйон.
пісний суп-пюре з буряка - фото крок 6
Збийте овочі за допомогою блендера до стану пюре. Влийте бульйон, доведіть суп-пюре до потрібної густоти. Смачного!

Схожі рецепти