Суп-пюре пісний
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний, ароматний і живильний пісний суп-пюре ви легко приготуєте за допомогою цього рецепта. Крім перерахованих вище достоїнств, супчик ще досить бюджетний і готується досить швидко.
Смачний суп зовсім не обов'язково повинен бути з м'ясом і великою кількістю інгредієнтів. Не вірите? Я пропоную вам скористатися цим простим рецептом і ви переконаєтеся, що я прав. Я розповім вам, як приготувати смачний, ситний і корисний суп-пюре пісний. Інгредієнтів мінімум, часу на приготування супу піде трохи, а ще супчик виходить дуже бюджетним. Готуємо і насолоджуємося!
- Кольорова капуста - 400 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 6 склянок
Цвітну капусту для супу можна брати свіжу або заморожену.
Картопля очищаємо і моєму.
Нарізаємо його на невеликого розміру кубики і викладаємо в каструлю.
Поверх картоплі викладемо капусту. Якщо у вас свіжа капуста, розберіть її на суцвіття і промийте.
Заливаємо овочі водою, ставимо їх варитися на середній вогонь.
Хвилин через 20 додамо чайну ложку солі і варимо далі.
Чистий і Мельк narezhem цибулю. Обсмажити його на рослинному маслі до легкого золотистого кольору.
Відправляємо цибулю до овочів, додаємо решту сіль і перець. Можна додати сухі ароматні трави. Варимо ще хвилин 5-10.
І збиваємо потім за допомогою блендера в пюре.
Подаємо до столу з сухариками або грінками. Можна додати подрібнений часник і свіжу зелень.