Пісний сочевичний суп
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний супчик, який готується за лічені хвилини. Зробити його простіше простого, але в цьому поживному супі міститься безліч корисних мікроелементів необхідних нашому організму.
Під час посту особливу увагу потрібно приділити тим продуктам, які здатні заповнити в організмі всі необхідні нам корисні речовини і мікроелементи, які до того ми вживали з тваринною їжею. Тому в вашому меню обов'язково повинен з'явитися цей простий рецепт пісного чечевичного супу, адже він відмінно впорається з цим завданням. Сочевиця, з якої ми будемо готувати цю страву, дуже унікальний продукт, тому що вона містить в собі велику кількість рослинного білка, а так же фолієву кислоту, залізо і досить багато інших мікроелементів і вітамінів, які необхідні нам. І ще один її плюс полягає в тому, що вариться вона за лічені хвилини, так що з цим рецептом приготування пісного чечевичного супу ви зробите не тільки смачний, але і дуже корисний обід або вечерю для всієї родини і все це буквально за пів години.
- Сочевиця - 200 грам
- Вода - 2-2, 5 L
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Морква - 2 штуки
- Перець червоний болгарський - 2 штуки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком