Рецепт Пісний сочевичний суп фото

Пісний сочевичний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Відмінний супчик, який готується за лічені хвилини. Зробити його простіше простого, але в цьому поживному супі міститься безліч корисних мікроелементів необхідних нашому організму.

Опис приготування:

Під час посту особливу увагу потрібно приділити тим продуктам, які здатні заповнити в організмі всі необхідні нам корисні речовини і мікроелементи, які до того ми вживали з тваринною їжею. Тому в вашому меню обов'язково повинен з'явитися цей простий рецепт пісного чечевичного супу, адже він відмінно впорається з цим завданням. Сочевиця, з якої ми будемо готувати цю страву, дуже унікальний продукт, тому що вона містить в собі велику кількість рослинного білка, а так же фолієву кислоту, залізо і досить багато інших мікроелементів і вітамінів, які необхідні нам. І ще один її плюс полягає в тому, що вариться вона за лічені хвилини, так що з цим рецептом приготування пісного чечевичного супу ви зробите не тільки смачний, але і дуже корисний обід або вечерю для всієї родини і все це буквально за пів години.

  • Сочевиця - 200 грам
  • Вода - 2-2, 5 L
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець червоний болгарський - 2 штуки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
пісний сочевичний суп - фото крок 1
Для початку ставимо на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, вкідиваем в неї сочевицю, чекаємо, поки рідина закипить вдруге і викладаємо в воду промитий рис.
пісний сочевичний суп - фото крок 2
Одночасно з водою на вогонь ставимо каструлю з оливковою олією і обсмажуємо на ньому терту моркву і нарізану кубиками перець до м'якості. Через 5 хвилин після того, як ми поклали в воду рис, потрібно додати обсмажені овочі в суп, посолити і поперчити його.
пісний сочевичний суп - фото крок 3
Поки суп кипить на повільному вогні, обсмажуємо на сковороді без додавання масла зерна кунжуту протягом 2 хвилин.
пісний сочевичний суп - фото крок 4
Викладаємо кунжут в суп і знімаємо каструлю з вогню. Накриваємо її кришкою і залишаємо так хвилин на 15-20. Ось тепер наш суп готовий, швидко, Чи не справедливість? Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти