Пудинг м'ясний
(покроковий рецепт з фото)
Пудинг буває не тільки солодким, але і з усілякими овочевими та м'ясними начинками. Пропоную приготувати пудинг з курячим м'ясом і цибулею. Відмінно підійде на полуденок або легка вечеря.
Приготуємо пудинг м'ясний в домашніх умовах. Замість курки можна використовувати інше м'ясо, наприклад, свинину. Хоча з куркою мені подобається більше, т.К. Пудинг виходить ніжнішим і тане в роті. Ви можете приготувати і подати пудинг на полуденок, вечерю або навіть святковий стіл. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 10 грам
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль - За смаком
Пропустіть куряче філе через м'ясорубку.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки.
Яєчні білки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків.
Фарш, жовтки, сіль і спеції за смаком збиваємо в блендері до однорідної маси.
Додаємо смажену цибулю і збиті білки, акуратно перемішуємо.
Дно форми для випічки присипаємо панірувальними сухарями, зверху викладаємо приготовлену масу. Кладемо кілька шматочків вершкового масла. Запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 220 градусів. Потім знижуємо температуру до 180 градусів готуємо ще 15 хвилин.
Смачного!