Рецепт Пудинг м'ясний фото

Пудинг м'ясний
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Яйця
Дієтичне харчування
На вечерю , На полуденок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Пудинг буває не тільки солодким, але і з усілякими овочевими та м'ясними начинками. Пропоную приготувати пудинг з курячим м'ясом і цибулею. Відмінно підійде на полуденок або легка вечеря.

Опис приготування:

Приготуємо пудинг м'ясний в домашніх умовах. Замість курки можна використовувати інше м'ясо, наприклад, свинину. Хоча з куркою мені подобається більше, т.К. Пудинг виходить ніжнішим і тане в роті. Ви можете приготувати і подати пудинг на полуденок, вечерю або навіть святковий стіл. Хай щастить!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Сіль - За смаком
пудинг м'ясний - фото крок 1
Пропустіть куряче філе через м'ясорубку.
пудинг м'ясний - фото крок 2
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки.
пудинг м'ясний - фото крок 3
Яєчні білки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків.
пудинг м'ясний - фото крок 4
Фарш, жовтки, сіль і спеції за смаком збиваємо в блендері до однорідної маси.
пудинг м'ясний - фото крок 5
Додаємо смажену цибулю і збиті білки, акуратно перемішуємо.
пудинг м'ясний - фото крок 6
Дно форми для випічки присипаємо панірувальними сухарями, зверху викладаємо приготовлену масу. Кладемо кілька шматочків вершкового масла. Запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 220 градусів. Потім знижуємо температуру до 180 градусів готуємо ще 15 хвилин.
пудинг м'ясний - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти