Рецепт Пшенична крупа в духовці фото

Пшенична крупа в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З крупи в основному готують каші на молоці, але сьогодні я розповім вам, як приготувати пшеничну крупу в духовці. Така каша стане відмінним гарніром для обіду або вечері на всю сім'ю.

Опис приготування:

Каша, приготована в духовці, набуває неповторний смак і аромат. Цей покроковий рецепт покаже вам як приготувати пшеничну крупу в духовці без особливих зусиль.

Сюди можна додати тушонку, курку і будь-яке інше м'ясо, від цього каша стане тільки смачніше і ситніше.

Смачного!

  • Пшениця - 1, 5 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Окріп - 500 мілілітрів
1
Висипати крупу в горщик, залийте її окропом.
2
Нарізані цибулю і моркву обсмажте на сковороді до готовності.
3
Змішайте всі компоненти і поставте готуватися в духовку на годину при температурі 200 градусів. Не забудьте накрити горщик кришкою.
4
Після закінчення цього проміжку часу духовку вимкніть, але страва залиште ще на деякий час.

Схожі рецепти