Рецепт Вівсяна крупа фото

Вівсяна крупа
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Вівсянка , Крупи , Горіхи , Грецькі горіхи , Шпинат
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Замість вівсяних пластівців на сніданок багато рекомендують цельнозерновую крупу. Цілісне зерно містить корисну клітковину. Розповім рецепт відмінного сніданку і не тільки, як приготувати вівсяну крупу.

Опис приготування:

Можете зробити солодку крупу або приготувати її з м'ясом, зеленню, овочами і сиром. Кашу краще їсти відразу після приготування, однак саму крупу можна відварити заздалегідь, а потім доповнити її. Можна їсти кашу на сніданок, на обід або на вечерю. Така каша відмінно підійде для дітей, якщо подати її з молоком.

  • Вівсяна крупа - 1 Склянка
  • М'який сир - 85 грам
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
  • Зелені оливки без кісточок - 0, 5 склянки
  • Шпинат - 1 пучок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - За смаком
  • Чебрець - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
вівсяна крупа - фото крок 1
1. Промийте вівсяну крупу і викладіть її в каструлю. Влийте 1, 5 склянки води, посоліть і відправте все на вогонь, після закипання варіть на слабкому вогні близько півгодини. Зніміть каструлю з вогню, але не відкривайте кришку, залиште на деякий час.
вівсяна крупа - фото крок 2
2. Вимийте шпинат і розділіть його між двома тарілками, полийте декількома краплями бальзамічного оцту. Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть крупно нарізані волоські горіхи, чебрець, обсмажуйте 2-3 хвилини.
вівсяна крупа - фото крок 3
3. Викладіть в сковороду відварену крупу, до неї додайте нарізані оливки, трохи солі (тут обережніше, адже оливки самі по собі солоні). Через пару хвилин заберіть сковороду з вогню і розкришите сир.
вівсяна крупа - фото крок 4
4. Викладіть вміст сковороди в тарілку до шпинату і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти