Рецепт Вівсяна крупа фото

Вівсяна крупа
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Вівсянка, Крупи, Горіхи, Грецькі горіхи, Шпинат
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Каші

Замість вівсяних пластівців на сніданок багато рекомендують цельнозерновую крупу. Цілісне зерно містить корисну клітковину. Розповім рецепт відмінного сніданку і не тільки, як приготувати вівсяну крупу.

Можете зробити солодку крупу або приготувати її з м'ясом, зеленню, овочами і сиром. Кашу краще їсти відразу після приготування, однак саму крупу можна відварити заздалегідь, а потім доповнити її. Можна їсти кашу на сніданок, на обід або на вечерю. Така каша відмінно підійде для дітей, якщо подати її з молоком.

  • Вівсяна крупа - 1 Склянка
  • М'який сир - 85 грам
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
  • Зелені оливки без кісточок - 0, 5 склянки
  • Шпинат - 1 пучок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - За смаком
  • Чебрець - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
вівсяна крупа - фото крок 1
1. Промийте вівсяну крупу і викладіть її в каструлю. Влийте 1, 5 склянки води, посоліть і відправте все на вогонь, після закипання варіть на слабкому вогні близько півгодини. Зніміть каструлю з вогню, але не відкривайте кришку, залиште на деякий час.
вівсяна крупа - фото крок 2
2. Вимийте шпинат і розділіть його між двома тарілками, полийте декількома краплями бальзамічного оцту. Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть крупно нарізані волоські горіхи, чебрець, обсмажуйте 2-3 хвилини.
вівсяна крупа - фото крок 3
3. Викладіть в сковороду відварену крупу, до неї додайте нарізані оливки, трохи солі (тут обережніше, адже оливки самі по собі солоні). Через пару хвилин заберіть сковороду з вогню і розкришите сир.
вівсяна крупа - фото крок 4
4. Викладіть вміст сковороди в тарілку до шпинату і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти