Пшенична каша з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Відмінне блюдо для поста: смачне, ситне і дуже просте в приготуванні. А в звичайні дні воно відмінно підійде для гарнір до м'яса або риби. Раджу ознайомитися з рецептом.
Опис приготування:
Для пісного варіанту додавайте в зажарку до цибулі гриби і подавайте все разом.
- Крупи пшеничні - 0, 5 склянки
- Вода - 1, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Крупу промийте, додайте в каструлю і залийте водою.
Посолити і зварити до готовності.
Цибуля чистий, наріжте кубиком.
Обсмажте з додаванням олії.
Додайте цибулю до вареної каші, перемішайте і подавайте до столу.
Смачного!