Простий салат з пастою Фарфалле
(покроковий рецепт з фото)
Люблю пасту Фарфалле, страви з цими "метеликами" виходять не просто смачними, але і красивими. Ділюся з вами рецептом, як приготувати простий салат з пастою Фарфалле, томатами та моцарелою.
Не знаю кому з італійців в голову прийшла ідея поєднати в одній страві пасту, томати і моцарелу, але ідея чудова! Салати з пастою виходять смачними, соковитими і досить ситними.
- Фарфалле Паста - 250 грам
- Моцарелла-бебі - 100 грам
- Помідор - 200 грам
- Базилік лимонний - 1 пучок
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Помідори і базилік вимийте.
Макарони відварити до стану «аль денте» (з 1 хвилину менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці). Відкиньте на друшляк.
Поки відварюється паста, помідори наріжте на часточки.
У салатник з'єднайте пасту Фарфалле, томати, базилік, моцарелу-бебі, італійські трави, перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.
Смачного!