Простий маринад для курки
(покроковий рецепт з фото)
Простий маринад для курки стане в нагоді вам, якщо ви вирішили запекти птицю в духовці або ж зробити з неї шашлик. Це дуже простий рецепт, який обов'язково приживеться в вашій кулінарній книзі.
Щоб дізнатися, як приготувати простий маринад для курки, прочитайте цей рецепт. Інгредієнти для цього маринаду завжди є під рукою практично у кожної господині. Часник додасть курці аромат, а мелена паприка - красивий відтінок. Маринують курку в цьому складі не менше години, а потім запечіть або обсмажте її.
- Майонез - 100 грам
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Гірчиця французька в зернах - 1 Ст. Ложка
- Мелена паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
Візьміть невелику мисочку або піалочку, покладіть в неї майонез. Ви можете використовувати замість майонезу сметану, тоді беріть продукт з максимальною жирністю.
Влийте в піалку соєвий соус. Так як він дуже солоний, то досолювати маринад вам не знадобиться.
Додайте до соєвого соусу і майонезу французьку гірчицю в зернах. Якщо у вас під рукою такий не виявилося, то її зможе замінити звичайна гірчиця.
Додайте до соєвого соусу, горчице и майонезу молотую паприку. Якщо ви хочете, щоб маринад вийшов гострим, то додайте в нього трохи червоного перцю.
Очистіть і вимийте часник. Натріть зубчики на тертці або пропустіть через прес. Додайте подрібнений часник до решти інгредієнтів.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Одержаний маринад можна зберігати кілька днів в щільно закритому посуді в холодильнику.