Рецепт Простий карамельний соус фото

Простий карамельний соус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Карамель
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На швидку руку
Солодке , Соуси
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.

Для випічки або найрізноманітніших десертів хочу показати вам, як приготувати простий карамельний соус з вершками. Дуже насичений, гарний, смачний і апетитний. Рекомендую на замітку рецепт.

Опис приготування:

У деяких господинь не виходить варити карамель, - вона горить, згортається, НЕ загусає і т.Д. З цим рецептом ви точно назавжди забудете про всі проблеми. Перед вами покрокова інструкція, яку під силу повторити кожному. Обов'язково рекомендую додавати в соус ванільний екстракт і сіль. Запам'ятовуйте!

  • Вода - 1/4 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Вершки - 3/4 склянки
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
простий карамельний соус - фото крок 1
1. З'єднайте воду з цукром і поставте на повільний вогонь. Нехай поступово тане, акуратно струшуйте в процесі каструлю.
простий карамельний соус - фото крок 2
2. Вершкове масло наріжте невеликими кубиками.
простий карамельний соус - фото крок 3
3. Доведіть цукор до красивого карамельного соусу.
простий карамельний соус - фото крок 4
4. Викладіть масло і акуратно перемішайте.
простий карамельний соус - фото крок 5
5. Влийте вершки тонкою цівкою.
простий карамельний соус - фото крок 6
6. Як тільки маса стала однорідною, зніміть з вогню. Влийте ванільний екстракт.
простий карамельний соус - фото крок 7
7. Додайте сіль.
простий карамельний соус - фото крок 8
8. Готовий соус розлийте по банках і остудіть. Він чудово зберігається в холодильнику до 2 тижнів.

Схожі рецепти