Рецепт Простий «гуакамоле» фото

Простий «гуакамоле»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Фрукти, Авокадо, Часник
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, Фуршет
Соуси

Ще один популярний соус або закуска в мексиканській кухні, у якій безліч варіацій. Розповім про найпопулярнішу, як приготувати простий «Гуакамоле». Подається до столу тільки в холодному вигляді.

Подається закуска з чіпсами, а також можете додати соус до інших страв (тако, буріто), до м'яса або риби. Подавайте соус відразу ж після приготування. Основа соусу - це м'якоть авокадо, крім цього до нього додають томати, цибуля, перець, зелень, часник. Не варто дуже сильно подрібнювати м'якоть авокадо, краще залишити шматочки.

  • Авокадо - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вапно - 0, 5 штуки
  • Кінза свіжа - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
простий
1. Розріжте авокадо навпіл, за допомогою ножа акуратно дістаньте кісточку.
простий
2. Ложкою дістаньте м'якоть авокадо з усіх половинок.
простий
3. Розріжте лайм навпіл і вичавіть сік однієї половинки.
простий
4. Подрібніть часник і зелень, додайте до м'якоті, посоліть і добре перемішайте.
простий
5. Готовий соус подавайте відразу ж.

Схожі рецепти