Привіт «чоловічі сльози» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Чому цього прекрасного салату дали таку назву, не знаю! Можу сказати лише одне, сльози тут можуть бути тільки від радості, тому що салат дуже смачний і ситний! Пригощайтеся!
Влітку я в салат кладу свіжий зелений лук, а взимку - ріпчаста. Ріпчасту цибулю нарізаю невеликими шматочками і мариную 6-7 хвилин у воді з оцтом. Філе курки для салату можете взяти будь-який, я частіше використовую філе грудки. У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати Салат "чоловічі сльози" з корейською морквою.
- Філе курячої грудки - 200 грам (варене)
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Печериці - 200 грам (консервовані)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Куряче філе і яйця заздалегідь відваріть окремо в підсоленій воді. Остудіть.
Я буду викладати салат з допомогою кулінарного кільця діаметром 16 см. Перший шар - нарізане філе грудки і майонез.
Другий шар - нарізану цибулю.
Третій шар - нарізані мариновані печериці і майонез.
Четвертий шар - натерті на крупній тертці яйця і майонез.
П'ятий - нарізана на невеликі шматочки корейська морква і майонез.
Останній шар - натертий на дрібній тертці сир. Поставте салат в холодильник на 30-60 хвилин, потім акуратно зніміть кільце і подавайте до столу.
Смачного!