Рецепт Прикраса пасхальних яєць (майстер клас) фото

Прикраса пасхальних яєць (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Хочу показати дуже простий спосіб зробити великодні яйця ошатними і цікавими. Знадобиться всього пару підручних засобів і яйця. Отже, дивимося і запам'ятовуємо! Зробимо свято Пасхи незабутнім!

Опис приготування:

Дітки з великим задоволенням допоможуть вам в цій справі, адже підготовка до такого світлого свята приємна всім. Дозвольте їм проявити свою фантазію, вирізати свої фігурки! Давайте дивитися мій спосіб прикраси пасхальних яєць.

  • Яйце - 5-10 штук
  • Ізоляційна стрічка - 1 штука
  • Харчові барвники - 5 штук
прикраса пасхальних яєць (майстер клас) - фото крок 1
Підготуйте необхідний інвентар для роботи: ножиці, ізоляційну стрічку, одноразові стаканчики або глибокі пиалочки, харчові барвники і яйця. Приступимо!
прикраса пасхальних яєць (майстер клас) - фото крок 2
Зваріть яйця в круту, остудіть їх. Витріть насухо.
прикраса пасхальних яєць (майстер клас) - фото крок 3
І найцікавіша частина процесу. Візьміть ізоляційну стрічку, поріжте її на тонкі смужки, виріжте фігурки, які подобаються. Оклейте сухі яйця фігурками. Щільно притисніть, щоб изолента добре села.
прикраса пасхальних яєць (майстер клас) - фото крок 4
Харчові барвники розсипте по стаканчиках. Розведіть окропом згідно з інструкцією, в мої харчові барвники потрібно було додати ще оцет, перемішайте.
прикраса пасхальних яєць (майстер клас) - фото крок 5
Покладіть яйця обережно в стаканчики, залиште їх там на 2-3 хвилини. Чим довше стоять яйця, тим більш насиченим буде колір.
прикраса пасхальних яєць (майстер клас) - фото крок 6
Обережно витягніть яйця, покладіть їх на сушилку, дайте повністю стекти вологи, а яйцям - обсохнути.
прикраса пасхальних яєць (майстер клас) - фото крок 7
Обережно зніміть ізоляційну стрічку. Крашанки готові! Для додання їм блиску можна змастити їх рослинною олією.

Схожі рецепти