ПП-цукерки з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачні і дуже корисні цукерки? Немає нічого простіше! На основі цього базового рецепта ви зможете створити ласощі, яке принесе вам тільки користь. Готуємо легко і з користю!
Цукерки теж можуть бути корисними! Не вірите? Я розповім, як приготувати ПП-цукерки з курагою без цукру. Ви ж не будете стверджувати, що курага - шкідливий продукт? До куразі можна додавати в будь-яких пропорціях і інші сухофрукти: родзинки, фініки, інжир, я ж приготую цукерки тільки з курагою і додам трохи горіхів. Процес простий і досить швидкий. Обваляти цукерки можна в кокосовій стружці, полити гірким шоколадом, фантазуйте і творіть корисні смакоту!
- Чорнослив - 200 грам
- Грецькі горіхи - 8-10 штук
- Кунжутне насіння - 1 Ст. Ложка
- Какао - 2 чайних ложки
Курагу заливаємо окропом хвилин на 10-15. Час замочування залежить від ступеня сухості ваших сухофруктів. Курага не повинна сильно розмокнути.
Потім воду зливаємо, максимально віджимаємо курагу і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або блендера.
Приготуємо посипання для цукерок. Очистимо горіхи, частина з них подрібнити в крихту. Обсмажити на сухій сковороді насіння кунжуту. І насипаємо на блюдце порошок какао.
Беремо частину подрібненої кураги (розміром з волоський горіх), всередину вкладаємо шматочок горіха. Можна покласти родзинки. І скочується в кульку. Руки краще злегка змочити водою.
Obvalivaem конфетті в какао.
У мелених горіхах.
І в кунжуті.
І даємо цукеркам трохи підсохнути. От і все, красиві і корисні цукерки готові!