Шоколадні цукерки з горіхами і курагою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як приготувати шоколадні цукерки з горіхами і курагою. Це прості в приготуванні цукерки, які виходять ситними і корисними, так як головні інгредієнти - горіхи і курага.
Напевно, немає більш простого способу приготувати домашні цукерки, як розтопити готовий шоколад і доповнити його корисними продуктами: горіхами, сухофруктами, насінням, злаками і кокосовою стружкою. Такі цукерки підійдуть в якості швидкого, ситного і калорійного перекусу, який зарядить вас енергією. Більш того, плюс цього рецепту в тому, що ви можете брати ваш улюблений вид шоколаду, це ніяк не впливає на процес приготування.
- Плитка шоколаду - 2 штуки
- Кокосова стружка - 2-3 Ст. Ложок
1. Для початку розтопіть шоколад (я роблю це в мікрохвильовці, можете зробити на водяній бані). Слідкуйте за тим, щоб шоколад не підгорів.
2. Подрібніть горіхи в середню крихту, потім наріжте невеликими шматочками сухофрукти.
3. Деко або дощечку застеліть пергаментним папером і акуратно вилийте розтоплений шоколад у формі цукерок або батончиків. Далі посипте шоколад нарізаними горіхами, сухофруктами, насінням, злаками і кокосовою стружкою.
4. Залиште застигати (можна помістити їх в холодильник). Смачного!