Шоколадні цукерки ручної роботи
(покроковий рецепт з фото)
У наш час багато хто почав звертати увагу на те, що зазначено на етикетках, в тому числі і цукерок. У цьому рецепті, я розповім вам, як приготувати шоколадні цукерки ручної роботи без шкоди для себе.
Такі цукерки відмінно прикрасять будь-яке чаювання або ваш святковий стіл. Цей покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати шоколадні цукерки ручної роботи без шкоди для здоров'я.
Такі цукерки можна давати дітям і не побоюватися за їх самопочуття, адже вони повністю натуральні і приготовлені Вашими руками.
- Коктельна вишня зі стеблами - 60 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Кукурудзяний сироп (м'який) - 3 Ст. Ложки
- Шоколад - 500 грам (для глазурі)
1
Якщо вишня консервована, то злийте сік і дайте їй висохнути.
2
У мисці з'єднайте кукурудзяний сироп і масло,
Перемішайте до однорідної консистенції.
Перемішайте до однорідної консистенції.
3
В отриману масу додайте цукор і вимішують до стану тесту. При необхідності охолодіть отриману масу.
4
Вишню оберніть в отримане тісто. Товщину визначте самі, на свій смак.
5
Розтопіть шоколад на водяній бані.
6
Занурте за гілочку кожну вишню в тесті в шоколад і покладіть на вощений кондитерську папір. Отримані цукерки помістіть в холодильник до повного застигання.
7
Цукерки зберігайте в герметичному контейнері під кришкою.