Шоколадні цукерки з горіхами і коньяком
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадні цукерки з горіхами і коньяком стануть справжнім порятунком, якщо гості вже на порозі, так як їх можна приготувати заздалегідь і зберігати кілька тижнів. Більш того, згодом вони ще смачніше!
Ці легкі в приготуванні цукерки можуть стань справжнім подарунком для ваших близьких і коханих, так як вони неймовірно смачні і красиві. Більш того, їх можна приготувати заздалегідь і зберігати кілька тижнів - від цього цукерки стануть ще смачніше. Інвертний цукор можна замінити на мед, а коньяк - на ром, як і прописано в рецепті. Горіхи для цього печива можна брати будь-які. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадні цукерки з горіхами і коньяком.
- Горіхи - 150 грам
- Печиво - 125 грам
- Цукрова пудра - 60 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Ром або коньяк - 60 мілілітрів
- Інвертний цукор - 2 Ст. Ложки
1. Обсмажте в духовці горіхи при температурі 180 градусів (приблизно 10 хвилин), подрібніть їх.
2. Змішайте подрібнені горіхи і печиво, 2 столові ложки какао і 60 грам цукрової пудри.
3. Додайте коньяк (за рецептом ром) і 2 столові ложки інвертного цукру. Добре все перемішайте.
4. Скачайте невеликі кульки. Щоб вони не прилипали до рук, можна змастити руки олією. Залиште їх в холодильнику на 20-30 хвилин.
5. 100 грам шоколаду розтопіть на водяній бані, обмокніте в нього цукерки. Поставте в холодильник ще на 20 хвилин.
7. Прикрасьте за смаком. Смачного!