Рецепт Пончики з плавленого сиру фото

Пончики з плавленого сиру
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Молоко
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пончики
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Чи чули ви про пончики з плавленого сиру? незвично? згодна! Такі пончики виходить неймовірно смачними і апетитними. Крім всього іншого, ці пончики дуже просто готувати.

Опис приготування:

Плавлений сирок натріть на середній терці. У чашу з натертим сиром додаємо яйце і чверть склянки цукру. Все це перемішуємо. В окрему ємність додаємо трохи соди і гасимо її. Потім змішуємо з сирною масою. Просіваємо через сито борошно і додаємо до нашого тесту. Отриману консистенцію розрізаємо на невеликі шматочки. З них ми робимо ковбаски і один кінець скріплюємо з іншим. Смажимо пончики в гарячому маслі. Можете зробити пончики і традиційної форми. Смачного!

  • Борошно - 1 Склянка(200 мл)
  • Яйце - 1 штука
  • Плавлений сирок - 1 штука
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Пудра цукрова - За смаком
пончики з плавленого сиру - фото крок 1
Плавлений сирок необхідно натерти на середній терці. Для того щоб його було простіше натерти, покладіть сирок на хвилин 10 в морозильник, щоб він трохи затвердів. Після цього натираємо сирок на тертці. У чашу з натертим плавленим сиром додаємо одне яйце і приблизно чверть склянки цукру.
пончики з плавленого сиру - фото крок 2
Все це добре перемішуємо виделкою. В окрему ємність додаємо трохи соди і гасимо її лимонним соком. Потім змішуємо з сирною масою. Далі просіваємо через сито борошно і додаємо поступово до нашого тесту.
пончики з плавленого сиру - фото крок 3
Зверніть увагу, що тісто не вийде у вас твердим, навпаки, має бути дуже ніжним.
пончики з плавленого сиру - фото крок 4
Нашу ніжну консистенцію розрізаємо на невеликі шматочки. З них ми робимо ковбаски і один кінець закріплюємо з іншим, получаются бублики. Раджу робити ковбаски тонкими, щоб вони добре пропікалися, а всередині не були сирими. Пончики готові до смаження.
пончики з плавленого сиру - фото крок 5
У попередньо розігрітій сковороді з рослинним маслом починаємо обсмажувати наші пончики з сиром. Для такої процедури краще взяти сковороду глибше. Чи не намагайтеся обсмажити відразу все пончики, робіть це невеликими порціями. Готуємо до тих пір, поки не утвориться рум'яна кірочка, при цьому вона повинна бути з двох сторін.

Після смаження викладаємо пончики на тарілку і даємо охолонути. Зверху можна посипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти