Котлети в соусі з плавленого сиру
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжні котлетки в сирному соусі - справжній спокуса для гурмана! Мені здається, це блюдо ніколи не втратить затребуваності. Тут я покажу, як приготувати котлети в соусі з плавленого сиру.
Опис приготування:
Цей рецепт - відмінний варіант для ситного сімейного обіду. Котлети наминали за обидві щоки як дорослі, так і діти. Я люблю побалувати рідних цим м'ясним блюдом. І ніколи не відмовлюся від таких ніжних котлеток, будучи в гостях!
- Фарш - 500 грам (можна змішаний)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Čerstvyj кийок - 200 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сир плавлений - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Свіжа зелень - 2 пучка (кріп або петрушка)
- Яйце - 1 штука
- Вода - 50 мілілітрів
Батон заливаємо молоком і залишаємо розмокати на півгодини. Лук ріжемо дрібно і з'єднуємо з фаршем, розмоклі батоном і яйцем. Солимо і перчимо, як подобається.
З м'ясної маси формуємо котлетки, "kupaem" їх в будь-який паніровці (сухарики або манка). Обсмажуємо на сковороді котлети з двох сторін до стану повної готовності.
Часник і зелень подрібнюємо, з'єднуємо з сиром і водою, ставимо на тихий вогонь. Варимо, поки маса не почне кипіти.
Котлети викладаємо у форму для запікання і заливаємо нашим сирним соусом. Млоїмо в духовці близько п'яти хвилин. Чудо-котлети готові! Смачного!