Закуска з плавленого сирка
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, швидко і доступно. Приготуйте закуску з плавленого сирка і подавайте на сніданок до хліба, суп.
Для приготування цієї закуски нам знадобиться зелень, варене яйце, плавлений сир, готове м'ясо, а також блендер.
- Сир плавлений - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Петрушка - 30 грам
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
- Кнопка - 1 штука
- Курча риба - 100 грам
У чашу блендера помістіть зелень без хвостиків.
Плавлений сир нарізати на невеликі кубики і поміщаємо в чашу.
Відваріть яйце. Очистіть, наріжте і помістіть в чашу.
Додайте сіль, чорний мелений перець.
Все перемолоти в блендері. Викласти в миску. Додати нарізаний на невеликі шматочки балик курячий. Його можна замінити на ковбасу, buženinu, інше готове м'ясо. Перемішайте.
Намазуйте на хліб і можна їсти. Смачного. Замість звичайного м'якого батона можна взяти сухарики, грінки та інші види хліба.