Рецепт Суп з сирка «Дружба» фото

Суп з сирка «Дружба»
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Молочні продукти, Сир
Дієтичне харчування
На обід, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Супи

Джерело, ну хто з нас не пам'ятає смак цього супу? .. Колись він був справжньою паличкою-виручалочкою для наших мам і бабусь. Але ж і сьогодні простий рецепт супу з сирка «Дружба» (або будь-якого іншого плавленого сиру) може стати підмогою для сучасної господині, якої частенько доводиться готувати щось «по-швидкому».

До речі, цей супчик дуже поважають діти - лопають без всяких там «мені це не подобається», «Я не люблю таке» та ін. Так що, матусі, візьміть на замітку! Отже, рецепт супу з сирка "дружба" :

1. Овочі очистимо. Картопля поріжемо невеликими кубиками, морква - соломкою. Лук не чіпаємо!

2. Поставимо на вогонь каструльку з водою або бульйоном. Як тільки вона закипить - кинемо в неї картоплю, лавровий лист і цілу цибулину. Знімемо зайвий крохмаль шумівкою.

3. Поки вариться картопля, припустимо морква в невеликій кількості вершкового масла. Именно припустим, а не обсмажити - морквина повинна просочитися вершковим смаком, податися і разомлеть, а не стати коричневої.

4. Коли картопля досягне напівготовності, виймемо цибулину і відправимо в каструлю нарізаний плавлений сирок. Перед приготуванням супу його варто покласти в морозилку на пару годин - різати буде набагато простіше.

5. Коли сир повністю розплавиться (для цього вам доведеться обережно перемішувати вміст каструлі протягом декількох хвилин), введемо в суп припущені моркву.

6. Через кілька хвилин, коли овочі зваряться, суп вимкнемо, заправимо дрібно нарубаної часточкою часнику і дамо йому трошки заспокоїтися.

7. Розіллємо по тарілках, посипавши дрібно нарубаної зеленню, тертим сиром і сухариками.

Будемо їсти і згадувати - смак дитинства, все-таки… Тепер ви знаєте, як приготувати суп з сирка "дружба"!


  • Вода або бульйон - 1-1, 5 L
  • Картопля - 2-5 штук (в залежності від бажаної густоти супу)
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сирки плавлені - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Ззелень свіжа- За смаком
  • Сир тертий твердий- За смаком
  • Сухарики - За смаком
До речі, цей супчик дуже поважають діти - лопають без всяких там «мені це не подобається», «Я не люблю таке» та ін. Так що, матусі, візьміть на замітку! Отже, рецепт супу з сирка "дружба" :

1. Овочі очистимо. Картопля поріжемо невеликими кубиками, морква - соломкою. Лук не чіпаємо!

2. Поставимо на вогонь каструльку з водою або бульйоном. Як тільки вона закипить - кинемо в неї картоплю, лавровий лист і цілу цибулину. Знімемо зайвий крохмаль шумівкою.

3. Поки вариться картопля, припустимо морква в невеликій кількості вершкового масла. Именно припустим, а не обсмажити - морквина повинна просочитися вершковим смаком, податися і разомлеть, а не стати коричневої.

4. Коли картопля досягне напівготовності, виймемо цибулину і відправимо в каструлю нарізаний плавлений сирок. Перед приготуванням супу його варто покласти в морозилку на пару годин - різати буде набагато простіше.

5. Коли сир повністю розплавиться (для цього вам доведеться обережно перемішувати вміст каструлі протягом декількох хвилин), введемо в суп припущені моркву.

6. Через кілька хвилин, коли овочі зваряться, суп вимкнемо, заправимо дрібно нарубаної часточкою часнику і дамо йому трошки заспокоїтися.

7. Розіллємо по тарілках, посипавши дрібно нарубаної зеленню, тертим сиром і сухариками.

Будемо їсти і згадувати - смак дитинства, все-таки… Тепер ви знаєте, як приготувати суп з сирка "дружба"!

Схожі рецепти