Рецепт Полента з овочами фото

Полента з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Полента
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Внести різноманітність у звичне і вже банальні речі щоденне меню я пропоную за допомогою цього рецепта. Нічого складного або дорогого, а результат - фантастика. Рекомендую придивитися до страви

Опис приготування:

Поспішаю показати вам чудовий варіант, як приготувати поленту з овочами. В даному випадку це морква, фенхель і стручкова квасоля, але ви можете запікати або смажити абсолютно будь-які овочі, які вам до душі. При бажанні таку страву можна подавати як самостійне або ж як гарнір до м'яса, наприклад.

  • Морква - 10-12 штук
  • Сіль, перець, оливкова олія - За смаком
  • Фенхель - 1 штука
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Бульйон - 6 склянок (курячий або овочевий)
  • Зерно зернових - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (або оливкова)
полента з овочами - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть овочі. Видаліть зелень з моркви (можна не до кінця зрізати).
полента з овочами - фото крок 2
2. Викладіть на деко, сіль і poperčite, полийте оливковою олією і відправте в розігріту до 220 градусів духовку хвилин на 25-30.
полента з овочами - фото крок 3
3. Поки запікається морква, можна зайнятися полентой. Розігрійте в каструлі бульйон і після закипання тонкою цівкою всипати крупу, помішуючи. Приберіть вогонь до мінімуму і варіть близько півгодини. Після додайте сіль, перець, трохи вершкового або оливкової олії.
полента з овочами - фото крок 4
4. На сковороді з розігрітим оливковою олією обсмажте фенхель, зніміть з вогню і викладіть квасоля. Смажте кілька хвилин до м'якості.
полента з овочами - фото крок 5
5. Ось така апетитна полента з овочами вийшла. Зверху можна присипати перцем і кунжутом за бажанням. Смачного!

Схожі рецепти