Полента з кукурудзяної крупи
(покроковий рецепт з фото)
Ця дуже проста в приготуванні каша обов'язково сподобатися тим, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою, а ще вона неймовірно смачна, самі спробуйте!
Як ви вже напевно здогадалися, під цим іноземним назвою «полента з кукурудзяної крупи» ховається знайома нам з дитинства каша. Взагалі, прийнято вважати, що блюдо це має італійське походження, так як в цій країні така каша була основним джерелом харчування селян в 16 столітті. Але це все історія, якщо ж говорити про теперішній час, то рецепт приготування поленти з кукурудзяної крупи на нашій території отримав величезне поширення завдяки корисним дієтичним властивостям крупи, з якої готується каша. Плюс її в тому, що вона зберігає свої корисні властивості навіть після обробки, Крім того, ця крупа дуже корисна для травлення, а так же часто використовується в різних дієтах. Приготувати поленту дуже просто, ну а далі все залежить тільки від вашої фантазії і бажань: вона однаково добре поєднується як з овочами, так і з м'ясом, різними сирами і молочними продуктами. Вам залишається тільки вибрати свій варіант, ну а я поки розповім вам, як приготувати поленту з кукурудзяної крупи.
- Заголовок Бондюель - 330 грам
- Вода - 740 грам
- Сіль - 15 грам