Рецепт Полента з грибами фото

Полента з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Полента

Полента з грибами - ситне вегетаріанське блюдо. Рекомендую готувати її зі свіжими грибами. Хоча блюдо виходить смачним і з сушеними грибочками. Будемо використовувати поленту швидкого приготування.

Як приготувати поленту з грибами.

1. Приготуйте всі продукти для приготування поленти з грибами. Гриби промийте і наріжте кубиками, зелень подрібніть. Часник очистіть.

2. У сковороді на середньому вогні на оливковій олії обсмажте гриби до коричневого кольору (5-6 хвилин). Додайте в гриби трюфелевое масло, половину розмарину і пропущену через прес третю частину часнику. Приправити сіллю і poperčite, потім акуратно перемішайте. Якщо ви використовуєте НЕ печериці, то гриби попередньо відваріть.

3. У каструлю влийте овочевий бульйон і доведіть до кипіння.

4. Як тільки бульйон закипить, понизьте вогонь до повільного, потім повільно додайте в бульйон поленту швидкого приготування, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.

5. Зніміть готову поленту з вогню, вона повинна бути ще рідкої, але липнути до стінок каструлі. Додайте тертий пармезан, олія, розмарин, часник і цибулю-різанець. Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть поленту в протипригарне блюдо для запікання, зверху покладіть гриби і тертий сир.

6. Випікайте в духовці протягом 5-7 хвилин, поки сир не розтане і не почне міхур.

7. Полента з грибами готова! Смачного!

  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Гриби нарізані - 4 склянки (свіжі)
  • Часник - 3 зубчики
  • Естрагон подрібнений - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець подрібнений - 1 Ст. Ложка
  • Трюфельне масло - 1 Ст. Ложка (можна не використовувати.)
  • Овочевий бульйон - 2 1/4 склянки
  • Полента швидкого приготування - 1/2 склянки
  • Сир Пармезан тертий - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин подрібнений - 1 Чайна ложка
  • Лук-цибулю-шалот (перо) - 3-4 штук
  • Сир жовтий - 100 грам
Як приготувати поленту з грибами.

1. Приготуйте всі продукти для приготування поленти з грибами. Гриби промийте і наріжте кубиками, зелень подрібніть. Часник очистіть.

2. У сковороді на середньому вогні на оливковій олії обсмажте гриби до коричневого кольору (5-6 хвилин). Додайте в гриби трюфелевое масло, половину розмарину і пропущену через прес третю частину часнику. Приправити сіллю і poperčite, потім акуратно перемішайте. Якщо ви використовуєте НЕ печериці, то гриби попередньо відваріть.

3. У каструлю влийте овочевий бульйон і доведіть до кипіння.

4. Як тільки бульйон закипить, понизьте вогонь до повільного, потім повільно додайте в бульйон поленту швидкого приготування, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.

5. Зніміть готову поленту з вогню, вона повинна бути ще рідкої, але липнути до стінок каструлі. Додайте тертий пармезан, олія, розмарин, часник і цибулю-різанець. Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть поленту в протипригарне блюдо для запікання, зверху покладіть гриби і тертий сир.

6. Випікайте в духовці протягом 5-7 хвилин, поки сир не розтане і не почне міхур.

7. Полента з грибами готова! Смачного!

Схожі рецепти