Полента з чебрецем
(покроковий рецепт з фото)
Полента - блюдо північноіталійських кухні, яке являє собою кашу з кукурудзяної муки. Полента багата вуглеводами і мало калорій. Може служити заміною звичним гарнірів.
У великій каструлі об'єднати 7 чашок води, 2 чайні ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю, довести до кипіння на сильному вогні. Постійно збиваючи, поступово додавати кукурудзяну муку. Зменшити вогонь до середнього, кип'ятити поленту на повільному вогні, часто збиваючи, поки каша не загусне і не буде схожа на крем, від 10 до 15 хвилин.
Зняти каструлю з вогню. Додати масло і чебрець, приправити сіллю і перцем. Прикрасити зверху листям чебрецю і подавати.
Якщо полента дуже густа, додайте невелику кількість гарячої води.
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Листя чебрецю - 1 Ст. Ложка (свіжі)
- Вода - 7 склянок
- Заголовок для палітурки - 1, 5 склянки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець - 0, 25 чайних ложки
У великій каструлі об'єднати 7 чашок води, 2 чайні ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю, довести до кипіння на сильному вогні. Постійно збиваючи, поступово додавати кукурудзяну муку. Зменшити вогонь до середнього, кип'ятити поленту на повільному вогні, часто збиваючи, поки каша не загусне і не буде схожа на крем, від 10 до 15 хвилин.
Зняти каструлю з вогню. Додати масло і чебрець, приправити сіллю і перцем. Прикрасити зверху листям чебрецю і подавати.
Якщо полента дуже густа, додайте невелику кількість гарячої води.
Зняти каструлю з вогню. Додати масло і чебрець, приправити сіллю і перцем. Прикрасити зверху листям чебрецю і подавати.
Якщо полента дуже густа, додайте невелику кількість гарячої води.