Рецепт Подлива к рису фото

Подлива к рису
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите рис і не знаєте, ніж його доповнити, тоді залишайтеся з нами, адже сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати підливу до рису. Це буде м'ясна підлива з фаршем і овочами.

Опис приготування:

Така універсальна підлива підійде не тільки до рису, але і прекрасно підкреслить смак будь-який інший каші. Прекрасне поєднання овочів та м'яса подарує рису неперевершений смак, а спеції, вибрані вами особисто, зможуть доповнити цей дивовижний ансамбль.

  • Яловичина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
1
Спочатку необхідно промити м'ясо і видалити зайві прожилки і подібні непотрібні частини. Нарізаємо м'ясо на шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі в сковороді. Тепер його потрібно перекласти в окрему ємність.
2
На що залишився від м'яса жирі обсмажуємо заздалегідь подрібнену цибулю і натерту моркву. Готуємо овочі до тих пір, поки вони не стануть м'якими.
3
Далі додаємо до них м'ясо і спеції, заливаємо все водою і тушкуємо з накритою кришкою на маленькому вогні до тих пір, поки всі інгредієнти не стануть м'якими. Подлива к рису готова, смачного!

Схожі рецепти