Лукова подлива
(покроковий рецепт з фото)
Дуже популярна в європейкою кухні підлива на кожен день підходь і до м'ясних, і до рибних страв. Показую і розповідаю рецепт приготування лушпиння підливи!
Для приготування цибулевої підливи ви можете використовувати звичайний лук, але мені здається, що з червоною цибулею підлива виходить більш ефектною. Також нам знадобиться мед рідкий, оцет бальзамічний, червоне сухе вино і кубик яловичого бульйону. До речі, ви можете просто використовувати бульйон, а не кубик.
- Цибуля - 2-3 штук
- Розмарин - За смаком
- Мед - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Вино - 150 мілілітрів
- Оцет бальзамічний - 3 Ст. Ложки
- Кубик бульйонний - 1 штука

Спочатку поріжте цибулю кубиками дрібно.
Розігрійте сковороду, влийте оливкова олія або рослинне. Обсмажте цибулю, потім додайте подрібнену гілочку розмарину, мед і подрібнений часник. Перемішайте.
Розігрійте сковороду, влийте оливкова олія або рослинне. Обсмажте цибулю, потім додайте подрібнену гілочку розмарину, мед і подрібнений часник. Перемішайте.

Потім додайте в підливу борошно, вино. Вино має випаруватися, потім влийте оцет, кубик покладіть і влийте 300 мл окропу. Варити підливу потрібно до густої консистенції.

За потреби, підливу взагалі можете подрібнити в блендері. За рахунок червоної цибулі вона має характерний червонуватий колір.
Подавати готову лушпиння підливу ви можете з картопляним пюре, смаженим м'ясом або, наприклад, зі смаженою печінкою. Смачного!
Подавати готову лушпиння підливу ви можете з картопляним пюре, смаженим м'ясом або, наприклад, зі смаженою печінкою. Смачного!