Рецепт Плов з бараниною фото

Плов з бараниною
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
М'ясо , Крупи , Баранина , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ця страва вважається традиційним для Афганістану. Так давайте ж разом дізнаємося, як приготувати плов з бараниною. Це ситне і прекрасне блюдо, яке готують для великих компаній.

Опис приготування:

Таке блюдо стане родзинкою вашого столу. Смак виходить дійсно незвичайний і навіває атмосферу Сходу. Надзвичайно ароматний і розсипчастий, цей плов, до речі, зовсім не гострий. Але при бажанні можна прибрати з рецептури деякі приправи або додати інші на власний розсуд.

  • Мал - 2, 5 склянки
  • Рапсове масло - 1 Склянка
  • Баранина - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Мелений коріандр - 2 чайних ложки
  • Мелена кориця - 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Мелений тмин - 1 Чайна ложка
  • Мелений кардамон - 1 Чайна ложка
  • Мелена гвоздика - 1 Чайна ложка
1
Нагрійте масло на великому вогні на сковороді.
2
М'ясо порізати на невеликі шматочки і відправте на сковороду. Зменшіть вогонь. Нехай трохи стемніє, потім вийміть його на тарілку.
3
Поріжте цибулю в цю ж сковороду. Готуйте, поки не стемніє.
4
Морква поріжте дрібно і відправте на сковороду на 20 хвилин. Додайте родзинки, щоб він збільшився в розмірі.
5
Також на сковороду додайте тмин, кардамон і інші спеції.
6
У казан або каструлю помістіть промитий рис і 3 склянки води. Довести до кипіння. Варіть на повільному вогні 10 хвилин. Потім додайте м'ясо, родзинки і всі інші інгредієнти, перемішайте.
7
Продовжуйте варити на повільному вогні ще 25 хвилин. Вода повинна випаруватися, а рис - стати розсипчастим.
8
Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

Схожі рецепти