Рецепт Плов на швидку руку фото

Плов на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Плов на швидку руку справжнім не назвеш, але це теж плов по складу інгредієнтів. Та й на смак, взагалі-то, дуже близько. Рецепт плову на швидку руку виручає, коли часу зовсім немає.

Опис приготування:

Часу катастрофічно не вистачає, а хочеться смачного і ситного плову? розповім вам, як приготувати плов на швидку руку. І, щоб не лаялися знавці і умільці з приготування справжнього східного плову, відразу скажу - це не спроба приготувати, так скажемо, справжній, канонічний плов. Немає, цей простий рецепт приготування плову на швидку руку здорово може виручити вас, коли у вас зовсім не буде на приготування і час готування ви заходите скоротити. Так що, думаю, і такий рецепт має право на життя.

  • Свинина - 500-700 грам
  • Мал - 500 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
  • Приправа для плову - 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
плов на швидку руку - фото крок 1
М'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на сильному вогні на сковорідці з рослинним маслом.
плов на швидку руку - фото крок 2
Чистимо цибулю та моркву, моєму. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на сковорідці на олії.
плов на швидку руку - фото крок 3
У каструлю викладаємо обсмажене м'ясо, цибуля з морквою і засипаємо поверх добре промитий рис.
плов на швидку руку - фото крок 4
Засипаємо спеції і заливаємо окропом з чайника. Води повинно бути вище рису приблизно на два пальці. Варимо на середньому вогні до тих пора, поки рис не виявиться на поверхні. Потім закриваємо каструлю кришкою і готуємо на маленькому вогні до готовності рису.

Схожі рецепти