Пивний суп в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вас раптом занесе в Чехію, раджу заязикати в місцевому ресторанчику пивний суп в хлібі - це неймовірно смачно! А поки ми не в Чехії, пропоную аналогічний рецепт приготування супу у себе вдома!
Це простий рецепт приготування пивного супу в хлібі. Я використовував темне пиво і вийшло чудово. Якщо ви категорично не бажаєте вживати алкоголь, пиво можна замінити, наприклад на бульйоні або просто на воді. Блюдо подається на друге. Гарного вам дня!
- Пиво темне - 1 літр
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком (паприка, чебрець, кмин)
- Часник - 3 зубчики
- Хліб - 1 штука (буханка, середнього розміру)
- Білий хліб - 1 скибочку
- Селера - 70 грам
- Печериці - 200 грам (відварні)
Пиво перелийте в глибоку тарілку, покришите скибочка білого хліба і замочіть його в пиві.
Яловичину дрібно поріжте і обсмажте до рум'яності.
М'ясо витягаємо, на тій самій олії обсмажуємо порізану цибулю, а потім морква.
Овочі зарум'янилися, відразу додаємо томатну пасту, смажимо кілька хвилин.
Додаємо порізану кубиками селеру.
Тепер кладемо відварені печериці і тушкуємо ще кілька хвилин.
Додаємо свіжо-мелений перець, паприка, чебрець і кілька зубчиків часнику. Перемішуємо.
Хлібно-пивну заправку пропустіть через блендер і влийте до овочів. Туди ж відправляємо яловичину. Млоїмо суп на слабкому вогні 40-45 хвилин.
А тепер зробимо хлібну тарілку для пивного супу. Для цього зрізаємо верхівку у хліба, а м'якоть акуратно видаляємо.
Прогріваємо хлібну тарілку в духовці, 15 хвилин. Кришечку поки прикрийте.
У розігрітий хліб наливаємо суп, прикрашаємо його зеленню і червоною цибулею, подаємо до столу. Смачного!