Пивний суп з сиром «чеддер»
(покроковий рецепт з фото)
В Америці (в деяких штатах) є одне дуже популярне блюдо, яке можна заязикати в будь-якому ресторані та барі. Пропоную рецепт першого страви, пивного супу з сиром «Чеддер».
Дивовижне і магічне поєднання сиру з пивом. Суп прикрашають грінками, зеленню, обсмаженою беконом, овочами. Пробуйте суп з різними поєднаннями!
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Пиво - 1 Склянка
- Бульйон - 4 склянки
- Вершки - 0, 5 склянки
- Чеддер - 2 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте і очистіть овочі. Наріжте невеликими кубиками ріпчасту цибулю, морква і стебла селери. Розтопіть в каструлі вершкове масло, додайте овочі і готуйте 3-4 хвилини.
2. Додайте до овочів пшеничне борошно і перемішайте гарненько.
3. Влийте бульйон (м'ясний або овочевий) і пиво, збільште вогонь і доведіть суміш до кипіння.
4. Зменшіть вогонь і влийте нежирні вершки, а також додайте натертий сир.
5. Дайте сиру розтанути, додайте за смаком сіль, перець, гірчицю, вустерширський соус, подрібнений часник. Перетворіть суп в пюре за допомогою блендера.
6. Розлийте готовий суп по тарілках і прикрасьте зеленню, подавайте відразу. Приємного!