Рецепт Пивний суп з сиром «чеддер» фото

Пивний суп з сиром «чеддер»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

В Америці (в деяких штатах) є одне дуже популярне блюдо, яке можна заязикати в будь-якому ресторані та барі. Пропоную рецепт першого страви, пивного супу з сиром «Чеддер».

Опис приготування:

Дивовижне і магічне поєднання сиру з пивом. Суп прикрашають грінками, зеленню, обсмаженою беконом, овочами. Пробуйте суп з різними поєднаннями!

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Пиво - 1 Склянка
  • Бульйон - 4 склянки
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Чеддер - 2 склянки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
пивний суп з сиром
1. Вимийте і очистіть овочі. Наріжте невеликими кубиками ріпчасту цибулю, морква і стебла селери. Розтопіть в каструлі вершкове масло, додайте овочі і готуйте 3-4 хвилини.
пивний суп з сиром
2. Додайте до овочів пшеничне борошно і перемішайте гарненько.
пивний суп з сиром
3. Влийте бульйон (м'ясний або овочевий) і пиво, збільште вогонь і доведіть суміш до кипіння.
пивний суп з сиром
4. Зменшіть вогонь і влийте нежирні вершки, а також додайте натертий сир.
пивний суп з сиром
5. Дайте сиру розтанути, додайте за смаком сіль, перець, гірчицю, вустерширський соус, подрібнений часник. Перетворіть суп в пюре за допомогою блендера.
пивний суп з сиром
6. Розлийте готовий суп по тарілках і прикрасьте зеленню, подавайте відразу. Приємного!

Схожі рецепти