Рецепт Кукурудзяні маффіни з сиром Чеддер фото

Кукурудзяні маффіни з сиром Чеддер
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Сир
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Маффіни

Рецепт приготування кукурудзяних маффинов з сиром Чеддер, кукурудзяними зернами і свіжим зеленою цибулею.

Кукурудзяні маффіни можна виділити як особливий вид маффинов, вони з'явилися ще в 11 столітті у Великобританії і були різновидом кукурудзяного хліба.

  • Заголовок для палітурки - 1/2 склянки
  • Цукор або мед - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Бавовна - 1 Склянка
  • Сир Чеддер тертий - 1 Склянка
  • Зелена цибуля, пір'я - 2-4 штук
кукурудзяні маффіни з сиром Чеддер - фото крок 1
1. Попередньо розігрійте духовку до 220 градусів. Рясно змастіть оливковою олією форму для мафінів з 12 відділеннями та відкладіть в сторону. У невеликій мисці з'єднайте борошно, кукурудзяне борошно, цукор, розпушувач, сіль і соду.
кукурудзяні маффіни з сиром Чеддер - фото крок 2
2. Зробіть поглиблення в центрі борошняної суміші. Додайте яйце, paxtu, топлене масло, кукурудзу і нарізану цибулю. Перемішайте до отримання однорідної консистенції.
кукурудзяні маффіни з сиром Чеддер - фото крок 3
3. Потім додайте тертий сир Чеддер і добре перемішайте.
кукурудзяні маффіни з сиром Чеддер - фото крок 4
4. Ложкою викладіть кукурудзяна тісто в підготовлену форму для маффінів. Поставте форму в нагріту духовку і запікайте 10-15 хвилин до золотистого кольору.
кукурудзяні маффіни з сиром Чеддер - фото крок 5
5. Готові маффіни виберіть з духовки, залиште в формі на декількох хвилин, потім вийміть з форми і остудити на стійці. Подавайте маффіни з топленим маслом. Мафіни можна зберігати в герметичному контейнері протягом трьох днів.

Схожі рецепти