Рецепт Булочки з сиром чеддер фото

Булочки з сиром чеддер
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Сир
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Булочки з сиром чеддер - це неймовірно смачні булочки з сирною начинкою, які відмінно поєднуються з тарілкою гарячого супу або чашкою чаю. Ділюся докладним рецептом з фото.

Опис приготування:

Коли будинок наповнюють аромати свіжої випічки і плавиться сиру чеддер, всі домашні радіють - тому що знають, що зовсім скоро будуть готові їх улюблені булочки з сиром чеддер. Чесно кажучи, я ще не зустрічала людини, який відязикався б спробувати ці булочки або яким вони б не сподобалися. Думаю, що і вам булочки з сиром чеддер просто не можуть не сподобатися. Тому - не полінуйтеся і порадуйте себе цими чудовими булочками, як тільки у вас з'явиться час

  • Дріжджі - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Молоко - 2, 5 склянки
  • Вершкове масло - 1/2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Чеддер - 400 грам
  • Пармезан тертий - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
булочки з сиром чеддер - фото крок 1
Змішуємо сухі інгредієнти.
булочки з сиром чеддер - фото крок 2
У невеликій каструльці розтоплюємо вершкове масло.
булочки з сиром чеддер - фото крок 3
Коли масло повністю розтопиться, додаємо молоко. Прогріваємо суміш кілька хвилин, після чого знімаємо з вогню, не доводячи до кипіння.
булочки з сиром чеддер - фото крок 4
Отриману суміш потрібно остудити до такої температури, при якій ви могли б випити її і при цьому не обпектися. Суміш повинна бути не гарячою, але теплою. Додаємо теплу суміш в борошняну.
булочки з сиром чеддер - фото крок 5
Перемішуємо на повільній швидкості міксера близько 5 хвилин.
булочки з сиром чеддер - фото крок 6
Додаємо яйця.
булочки з сиром чеддер - фото крок 7
Збиваємо до отримання однорідної маси протягом приблизно 5 хвилин.
булочки з сиром чеддер - фото крок 8
Тепер по одній склянці вводимо в суміш борошно. Після кожного склянки перемішуємо 1-2 хвилини до однорідності.
булочки з сиром чеддер - фото крок 9
Додавши всю муку, потрібно злегка обмять тісто. У вас повинно вийти гарне, гладке тісто - як на фото. Перекладаємо тісто в миску, накриваємо рушником - і на годину в тепле місце.
булочки з сиром чеддер - фото крок 10
За годину тісто має суттєво піднятися.
булочки з сиром чеддер - фото крок 11
Що піднялося тісто поділяємо на 2 частини.
булочки з сиром чеддер - фото крок 12
Кожну з половин - ще навпіл, і потім - кожну частину на чверті. В підсумку, у нас повинно вийти 16 приблизно однакових частин тесту.
булочки з сиром чеддер - фото крок 13
Змішуємо тертий пармезан з подрібненою петрушкою.
булочки з сиром чеддер - фото крок 14
Чеддер нарізаємо великими кубиками.
булочки з сиром чеддер - фото крок 15
Невелика кількість вершкового масла розтоплюємо і змішуємо з подрібненими зубчиками часнику.
булочки з сиром чеддер - фото крок 16
З шматочка тіста формуємо коржик, в центр кладемо шматочок Чеддер.
булочки з сиром чеддер - фото крок 17
Загортаємо шматочок сиру в тісто і формуємо булочку.
булочки з сиром чеддер - фото крок 18
Аналогічним чином формуємо інші булочки. Викладаємо їх на деко, застелений пергаментним папером.
булочки з сиром чеддер - фото крок 19
Накриваємо булочки рушником і залишаємо ще на 5-7 хвилин при кімнатній температурі. Булочки повинні, що називається, підійти.
булочки з сиром чеддер - фото крок 20
Випікаємо близько 20 хвилин при 180 градусах - до золотистого кольору булочок.
булочки з сиром чеддер - фото крок 21
Змащуємо булочки часниковим вершковим маслом.
булочки з сиром чеддер - фото крок 22
Посипаємо сумішшю петрушки і пармезану.
булочки з сиром чеддер - фото крок 23
Булочки готові. Подавати, неодмінно, гарячими. Приємного!

Схожі рецепти