Суп з сиром Чеддер
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з сиром Чеддер.
Кількість порцій: 4
- Олія - 60 грам
- Вустерширський соус - 2 чайних ложки
- Маленький цибулю - 1 штука
- Банка кукурудзи - 1 штука
- Гірчичний порошок - 1.5 чайних ложки
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Часник, бекон - - За смаком (по бажанню)
Складові.
Обсмажте бекон.
Відкрийте банку кукурудзи і поріжте цибулю.
У сковороді розтопіть масло і додайте цибулю коли масло ще не до кінця розтопилося. Смажте цибулю на повільному вогні близько 5 хвилин. Не дайте цибулі пригоріти.
Додайте гірчичний порошок.
Я мука.
Гарненько перемішайте і готуйте протягом хвилин.
Додайте 2 чашки молока і дуже швидко помішуйте. Можна додати ще 1/2 чашки молока якщо ви не хочете що б суп був густуватим.
Додайте пиво (або біле вино / курячий бульйон).
Додайте приправ, червоний перець, вустерширський соус, сіль і перець. Потім додайте кукурудзу і дайте супу закипіти. Готуйте протягом 5 хвилин.
Додайте сир.
Гарненько перемішайте і дайте сиру розтанути. Потім, готуйте на середньому вогні ще 5 хвилин.
Суп готовий. Подавати до столу в гарячому вигляді. Смачного.