Пісочне печиво з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям домашньої випічки пропоную взяти на замітку дивовижний рецепт приготування пісочного печива з журавлиною. Воно виходить ніжним, хрустким і неймовірно смачним!
Таке пісочне печиво з журавлиною в домашніх умовах ви точно ще не пробували. Оригінальне поєднання кислої ягоди, солодкого тіста, солоного пармезану і ароматного розмарину. Це не просто печиво, це неймовірна насолода. Обов'язково спробуйте його приготувати.
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 150-200 грам
- Sushenaya Cranberries - 100 грам
- Розмарин - 2-3 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 150 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 100 грам
1. Щоб прискорити процес і замісити однорідне тісто, пропоную використовувати кухонний комбайн. У нього всипте цукор, додайте просіяне борошно, щіпку солі і холодне вершкове масло. Кількість цукру варіюйте за смаком.
2. Змішайте всі до однорідності. Додайте сушені ягоди, розмарин і тертий пармезан. Знову збийте все.
3. Потім влийте оливкову олію і замісити однорідне, м'яке тісто.
4. Викладіть його на робочу поверхню і злегка розімніть руками. Скачайте з нього рулет. Працювати з таким тестом одне задоволення!
5. Загорніть рулет в харчову фольгу і приберіть в холодильник мінімум на 1 час. Експериментувати з цим рецептом можна нескінченно, кожен раз винаходячи новий варіант, як зробити пісочне печиво з журавлиною.
6. Дістаньте рулет, розгорніть фольгу, і гострим ножем наріжте тісто. Печиво не повинно бути дуже тонким, інакше воно просто висохне.
7. Деко для випічки застеліть пергаментом, викладіть на нього кружечки. Надішліть деко в розігріту духовку на 12-15 хвилин.
8. Готове пісочне печиво з журавлиною в домашніх умовах остудіть і посипте цукровою пудрою. Можна подавати його до столу!