Новорічне печиво з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування новорічного печива з журавлиною до вашого святкового столу.
У мисці міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 2 хвилин.
Додати молоко і ваніль. Знизити швидкість і поступово додати борошно, сіль, журавлину і горіхи.
Покладіть тісто на робочу поверхню і розділіть на 2 частини. Кожну частину розкачати на 2 пластини. Оберніть в поліетиленовий пакет і покладіть в холодильник на 2 годину.
Розігрійте духовку до 200 градусів. За допомогою формочок наріжте тісто фігурками (ялинки, зірочки і т.Д.) Розмістіть печиво на аркуші для випічки на відстані приблизно 3 см один від одного 14-16 хвилин.
Вийняти з духовки і дати охолонути.
- Молока - 2 Ст. Ложки
- Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
- Борошна - 21/2 склянки
- Солі - 1/2 чайних ложки
У мисці міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 2 хвилин.
Додати молоко і ваніль. Знизити швидкість і поступово додати борошно, сіль, журавлину і горіхи.
Покладіть тісто на робочу поверхню і розділіть на 2 частини. Кожну частину розкачати на 2 пластини. Оберніть в поліетиленовий пакет і покладіть в холодильник на 2 годину.
Розігрійте духовку до 200 градусів. За допомогою формочок наріжте тісто фігурками (ялинки, зірочки і т.Д.) Розмістіть печиво на аркуші для випічки на відстані приблизно 3 см один від одного 14-16 хвилин.
Вийняти з духовки і дати охолонути.
Додати молоко і ваніль. Знизити швидкість і поступово додати борошно, сіль, журавлину і горіхи.
Покладіть тісто на робочу поверхню і розділіть на 2 частини. Кожну частину розкачати на 2 пластини. Оберніть в поліетиленовий пакет і покладіть в холодильник на 2 годину.
Розігрійте духовку до 200 градусів. За допомогою формочок наріжте тісто фігурками (ялинки, зірочки і т.Д.) Розмістіть печиво на аркуші для випічки на відстані приблизно 3 см один від одного 14-16 хвилин.
Вийняти з духовки і дати охолонути.