Рецепт Новорічне печиво з журавлиною фото

Новорічне печиво з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Журавлина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Новий рік
Випічка, Печиво

Рецепт приготування новорічного печива з журавлиною до вашого святкового столу.

У мисці міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 2 хвилин.

Додати молоко і ваніль. Знизити швидкість і поступово додати борошно, сіль, журавлину і горіхи.

Покладіть тісто на робочу поверхню і розділіть на 2 частини. Кожну частину розкачати на 2 пластини. Оберніть в поліетиленовий пакет і покладіть в холодильник на 2 годину.

Розігрійте духовку до 200 градусів. За допомогою формочок наріжте тісто фігурками (ялинки, зірочки і т.Д.) Розмістіть печиво на аркуші для випічки на відстані приблизно 3 см один від одного 14-16 хвилин.

Вийняти з духовки і дати охолонути.


  • Молока - 2 Ст. Ложки
  • Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
  • Борошна - 21/2 склянки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
У мисці міксером збити масло і цукор на середній швидкості, близько 2 хвилин.

Додати молоко і ваніль. Знизити швидкість і поступово додати борошно, сіль, журавлину і горіхи.

Покладіть тісто на робочу поверхню і розділіть на 2 частини. Кожну частину розкачати на 2 пластини. Оберніть в поліетиленовий пакет і покладіть в холодильник на 2 годину.

Розігрійте духовку до 200 градусів. За допомогою формочок наріжте тісто фігурками (ялинки, зірочки і т.Д.) Розмістіть печиво на аркуші для випічки на відстані приблизно 3 см один від одного 14-16 хвилин.

Вийняти з духовки і дати охолонути.

Схожі рецепти