Рецепт Новорічне печиво «хрюші» фото

Новорічне печиво «хрюші»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете порадувати дітей на новорічні свята? Спечіть разом з ними смачне печиво у вигляді забавних свинок. Легке розсипчасте печиво з ароматними спеціями сподобається і дорослим гостям.

Опис приготування:

Для святкового настрою, розповім вам, як приготувати новорічне печиво"Хрюші" . За допомогою склянки постинаєте круглі мордочки. З тесту - трикутні вушка і овальні п'ятачки. Для очей поставте родзинки. Смачно і святково!

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 50 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Спеції - 1 Ст. Ложка (кардамон, обкладинка, мускатний горіх, імбир)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 1/2 склянки
новорічне печиво
Підготуйте необхідні продукти.
новорічне печиво
У мисці з'єднайте сухі інгредієнти. Додайте шматочки вершкового масла і яйце, перетріть все в крихту.
новорічне печиво
Зберіть тісто в кулю, загорніть в харчову плівку, залиште в холодильнику на 30 хвилин.
новорічне печиво
Потім тісто розкачати в пласт, товщиною 3-4 мм. Постинаєте гуртки, діаметром 5-6 см. З тесту зліпите деталі вушок і п'ятачків. Сформуйте мордочки свинок. Додайте родзинки-очки.
Поставте заготовки випікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
новорічне печиво
Готове печиво за бажанням присипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти