Новорічне печиво «хрюші»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати дітей на новорічні свята? Спечіть разом з ними смачне печиво у вигляді забавних свинок. Легке розсипчасте печиво з ароматними спеціями сподобається і дорослим гостям.
Для святкового настрою, розповім вам, як приготувати новорічне печиво "хрюші" . За допомогою склянки постинаєте круглі мордочки. З тесту - трикутні вушка і овальні п'ятачки. Для очей поставте родзинки. Смачно і святково!
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 50 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Спеції - 1 Ст. Ложка (кардамон, обкладинка, мускатний горіх, імбир)
- Сіль - 1 щіпка
- Ізюм - 1/2 склянки
Підготуйте необхідні продукти.
У мисці з'єднайте сухі інгредієнти. Додайте шматочки вершкового масла і яйце, перетріть все в крихту.
Зберіть тісто в кулю, загорніть в харчову плівку, залиште в холодильнику на 30 хвилин.
Потім тісто розкачати в пласт, товщиною 3-4 мм. Постинаєте гуртки, діаметром 5-6 см. З тесту зліпите деталі вушок і п'ятачків. Сформуйте мордочки свинок. Додайте родзинки-очки.
Поставте заготовки випікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
Поставте заготовки випікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
Готове печиво за бажанням присипте цукровою пудрою. Смачного!