Пісний суп із сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки смачний пісний суп, але і корисний. Сочевиця відмінний білковий продукт, який потрібно часто включати в раціон. Дивіться як приготувати суп з сочевиці.
Відваріть спочатку сочевицю, потім додайте картоплю, смажені овочі і доведіть суп до готовності. Подавайте гарячим!
- Вода - 2, 5 L
- Сочевиця - 1 Склянка
- Картопля - 7-8 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
Приготуйте продукти для супу. Кількістю води регулюйте густоту супу. Поставте воду і доведіть до кипіння, сіль за смаком.
Цибулю і моркву подрібніть і поставте смажиться на рослинній олії до готовності.
Сочевицю промийте під проточною водою. Слідувати, щоб не траплялися гілочки або камінчики.
Киньте в киплячу воду і проваріть 10 хвилин.
Потім додайте порізаний не крупніше картопля. Варіть разом 15 хвилин.
В кінці варіння додайте смажені овочі, зелень, відкоригуйте на сіль. Суп готовий!