Рецепт Пісний капусняк фото

Пісний капусняк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста
Пісні страви
На обід
Супи , Капусняк
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Національну українську страву пісний капусняк насичує організм корисними елементами, зміцнює імунітет і сприяє схудненню.

Опис приготування:

Спочатку варимо квашену капусту. Викладіть її в каструлю, зайлейте водою, (на весь суп), і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.

В цей час в сусідній каструлі варіть картопля. Краще картопля і квашену капусту зварити окремо для того, щоб картопля не забрав смак і сік квашеної капусти, а тільки доповнив її, коли інгредієнти з'єднати.

Поки капуста і картопля варяться, почистіть і наріжте ріпчасту цибулю і моркву.

Суп будемо готувати без піджарки, так він вийде діентіческім.

У каструлю з квашеною капустою викладіть варену картоплю, (звичайно, нарізаний кубиками), рубані цибулю і моркву. Додайте подрібнений корінь петрушки.

Коли овочі будуть готові, викладіть в пісний капусняк томатну пасту, пшоно і лавровий лист. Перешкодьте.

Тепер залишилося дочекатися моменту, коли приготується пшоно. Як тільки пшоно стало м'яким, викладіть в капусняк посічену зелень, сіль і poperčite.

Смачного.

  • Квашена капуста - 200 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь петрушки - 50 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Пшоно - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - За смаком
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
Спочатку варимо квашену капусту. Викладіть її в каструлю, зайлейте водою, (на весь суп), і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.

В цей час в сусідній каструлі варіть картопля. Краще картопля і квашену капусту зварити окремо для того, щоб картопля не забрав смак і сік квашеної капусти, а тільки доповнив її, коли інгредієнти з'єднати.

Поки капуста і картопля варяться, почистіть і наріжте ріпчасту цибулю і моркву.

Суп будемо готувати без піджарки, так він вийде діентіческім.

У каструлю з квашеною капустою викладіть варену картоплю, (звичайно, нарізаний кубиками), рубані цибулю і моркву. Додайте подрібнений корінь петрушки.

Коли овочі будуть готові, викладіть в пісний капусняк томатну пасту, пшоно і лавровий лист. Перешкодьте.

Тепер залишилося дочекатися моменту, коли приготується пшоно. Як тільки пшоно стало м'яким, викладіть в капусняк посічену зелень, сіль і poperčite.

Смачного.

Схожі рецепти