Пісний капусняк
(покроковий рецепт з фото)
Національну українську страву пісний капусняк насичує організм корисними елементами, зміцнює імунітет і сприяє схудненню.
Спочатку варимо квашену капусту. Викладіть її в каструлю, зайлейте водою, (на весь суп), і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.
В цей час в сусідній каструлі варіть картопля. Краще картопля і квашену капусту зварити окремо для того, щоб картопля не забрав смак і сік квашеної капусти, а тільки доповнив її, коли інгредієнти з'єднати.
Поки капуста і картопля варяться, почистіть і наріжте ріпчасту цибулю і моркву.
Суп будемо готувати без піджарки, так він вийде діентіческім.
У каструлю з квашеною капустою викладіть варену картоплю, (звичайно, нарізаний кубиками), рубані цибулю і моркву. Додайте подрібнений корінь петрушки.
Коли овочі будуть готові, викладіть в пісний капусняк томатну пасту, пшоно і лавровий лист. Перешкодьте.
Тепер залишилося дочекатися моменту, коли приготується пшоно. Як тільки пшоно стало м'яким, викладіть в капусняк посічену зелень, сіль і poperčite.
Смачного.
- Квашена капуста - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Корінь петрушки - 50 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Пшоно - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - За смаком
- Пучок петрушки - 1 штука
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
В цей час в сусідній каструлі варіть картопля. Краще картопля і квашену капусту зварити окремо для того, щоб картопля не забрав смак і сік квашеної капусти, а тільки доповнив її, коли інгредієнти з'єднати.
Поки капуста і картопля варяться, почистіть і наріжте ріпчасту цибулю і моркву.
Суп будемо готувати без піджарки, так він вийде діентіческім.
У каструлю з квашеною капустою викладіть варену картоплю, (звичайно, нарізаний кубиками), рубані цибулю і моркву. Додайте подрібнений корінь петрушки.
Коли овочі будуть готові, викладіть в пісний капусняк томатну пасту, пшоно і лавровий лист. Перешкодьте.
Тепер залишилося дочекатися моменту, коли приготується пшоно. Як тільки пшоно стало м'яким, викладіть в капусняк посічену зелень, сіль і poperčite.
Смачного.