Рецепт Пісні галушки фото

Пісні галушки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Галушки

Пісні галушки - універсальне блюдо, яке можна подати в бульйоні, обсмажити і подати як закуску або гарнір. Галушки я буду смажити і на все приготування страви у мене піде 30-40 хвилин.

Як приготувати пісні галушки?

1. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі замісити тісто.

2. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску порізати на шматочки.

3. Галушки можна варити в киплячій підсоленій воді, а можна обсмажити на маслі в сковороді. Отже, в сковороду влийте олію, розігрійте його на середньо-швидкому вогні. Обсмажте галушки з двох сторін до золотистого кольору.

4. Зелень промийте, просушіть на паперовому рушнику і нарубати. В кінці смаження додайте подрібнену зелень до галушок.

Пісні галушки готові!

Дуже смачно подати такі галушки до супу або бульйону. Можна їх приправити смаженою цибулею, морковочкой.

Тісто для пісних галушок можна приготувати про запас і зберігати в холодильнику до 3 днів.

Смачного!


  • Борошно - 200 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
Як приготувати пісні галушки?

1. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі замісити тісто.

2. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску порізати на шматочки.

3. Галушки можна варити в киплячій підсоленій воді, а можна обсмажити на маслі в сковороді. Отже, в сковороду влийте олію, розігрійте його на середньо-швидкому вогні. Обсмажте галушки з двох сторін до золотистого кольору.

4. Зелень промийте, просушіть на паперовому рушнику і нарубати. В кінці смаження додайте подрібнену зелень до галушок.

Пісні галушки готові!

Дуже смачно подати такі галушки до супу або бульйону. Можна їх приправити смаженою цибулею, морковочкой.

Тісто для пісних галушок можна приготувати про запас і зберігати в холодильнику до 3 днів.

Смачного!

Схожі рецепти