Галушки без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Іноді так хочеться опинитися в казках Гоголя - на хуторі з"черевичками" цариці і смачними галушками. Ось і пропоную рецепт простих, але вже дуже ароматних і смачних галушок з сиру без яєць.
Опис приготування:
Секрет цієї страви - в правильному приготуванні тесту і оптимальному співвідношенні спецій. Нижче пропоную докладний опис кожного кроку.
- Сир - 500 грам( 5%
) - Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 10 Ст. Ложок
- Борошно - 10 Ст. Ложок
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Натертий мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
1. Сир змішайте з цукром і спеціями і пам'ятайте цю суміш товкачиком.
2. Додаючи поступово борошно, вимісити тісто.
3. Тісто розділіть на кілька частин, скачайте в довгасті джгути і наріжте кубиками.
4. Галушки відварюються в підсоленій воді 5 хвилин. Подаються до столу зі сметаною. Смачного.