Рецепт Галушки для супа фото

Галушки для супа
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На швидку руку
Супи , Гарячі страви , Галушки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Хочу показати, як приготувати галушки для супу. Це борошняні кульки, які доповнять і зроблять більш ситним будь суп на м'ясному або овочевому бульйоні. Готуються вони просто і дуже швидко.

Опис приготування:

Приготовлені галушки можна зберігати для використання на кілька раз. Для цього покладіть їх на невелику обробну дошку і відправте в морозильну камеру на 20 хвилин. Потім їх можна перекласти в целофановий пакет, покласти в морозильник і використовувати в міру потреби. Перед використанням їх потрібно повністю розморозити і трохи присипати борошном, щоб вони не розвалювалися при варінні.

  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Сир середньої твердості - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
галушки для супа - фото крок 1
Просійте борошно в миску. До борошна додайте одне яйце і щіпку дрібної солі. Це тісто потрібно добре вимісити, щоб повністю позбутися від борошняних грудочок. Спочатку вимішуйте тісто виделкою, а потім - руками.
галушки для супа - фото крок 2
Натріть сир на крупній тертці, додайте його в тісто. Продовжуйте вимішувати його руками до однорідної консистенції. Потім присипте робочу поверхню борошном і скачайте з тіста ковбаску діаметром близько 3-4 сантиметрів.
галушки для супа - фото крок 3
Якщо є час, то ковбаску можна покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім цю ковбаску потрібно розрізати на однакові шматочки товщиною близько трьох сантиметрів. Утворені галушки злегка присипте борошном.
галушки для супа - фото крок 4
Розкладіть галушки на поверхні, в кожній зробіть невелике заглиблення пальцем. Тепер галушки можна додавати в суп. Деяким подобається їх злегка обсмажувати на рослинній олії, а вже після цього класти в суп.

Схожі рецепти