Галушки для супу
(покроковий рецепт з фото)
Потрібно дуже швидко приготувати суп, а ви не знаєте, з чого? Що ж, якщо у вас є вдома манка і бульйон, то у мене є супер-швидкий рецепт! розповім, як приготувати галушки для супу на швидку руку!
До вашої уваги - простий рецепт галушок! Спробуйте, залишитеся задоволені. Блюдо в міру ситне, в міру легке. І воно вже точно урізноманітнює ваше меню! Доведено моїми домашніми: якщо в самий звичний суп додати галушки, цей самий суп сприймається як абсолютно нове блюдо! розповідаю, як приготувати галушки для супу!
- Манька - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Бульйон - 2 мілілітра
1. Перетираємо спочатку розм'якшене вершкове масло з яйцем. Якщо у вас масло не солоне, додамо сіль сюди ж. Потім додамо манку і перемішаємо.
2. Маса повинна вийти досить туга. Формуємо з неї галушки і опускаємо їх в киплячий бульйон.
3. Галушки варяться 10 хвилин, а потім залишаються ще на стільки ж при вимкненому супі під кришкою, їм потрібен час набрякнути. От і все, смачного!