Рецепт Пироги з капустою і яйцем фото

Пироги з капустою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Капуста , Сир , Яйця , Кисле молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На природу , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки , Начинки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Смачні пироги з начинкою з капусти і яєць знадобляться і для обідньої перерви, і для пікніка, та й в дорогу їх брати добре. А з приготуванням впораються навіть ті з вас, хто не дружить з тестом.

Опис приготування:

Якщо вам захотілося пирогів, зовсім не обов'язково бігти в булочну. Скористайтеся цим простим рецептом і приготуйте смачні і рум'яні пироги з начинкою з капусти і яєць. З приготуванням тесту проблем не виникне, воно виходить завжди. А які рум'яні і смачні пироги вийдуть!

Показую, як приготувати пироги з капустою і яйцем.

  • Кисле молоко - 1 Склянка (або кефір)
  • Сир - 250 грам
  • Яйце - 6 штук(1 - для тіста, інші 5 зварити для начинки)
  • Капуста свіжа - 500 грам
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки(1- в тісто, інше в начинку)
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
пироги з капустою і яйцем - фото крок 1
Кисле молоко або кефір наливаємо в миску і додаємо сир. Якщо сир великими зернами, його краще протерти.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 2
В отриману масу додамо сіль і яйце, перемішаємо.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 3
І поставка Passion, змішану з содою.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 4
Замішуємо не дуже пружне тісто. Не переборщити з борошном, нехай тісто злегка прилипає до рук. Накриваємо тісто рушником - і нехай хвилин 20-30 відпочине.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 5
Молоду капусту дрібно шаткуємо і бланшируємо в киплячій і злегка підсоленій воді хвилинки 1.5-2.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 6
Заздалегідь зварені яйця очистимо й наріжемо кубиками.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 7
Віджимаємо пробланшировать капусту, охолоджуємо і додаємо до нарізаним яйцям. Посолити за смаком і перемішати. Начинка готова.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 8
Testo частка на 16-18 частин. Кожну частину розгортаємо в коржик.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 9
На середину коржа викладаємо частину начинки.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 10
І формуємо пироги, ретельно защипуючи краю. Щоб пироги гарантовано присмажився, Не робіть їх круглими і високими.
пироги з капустою і яйцем - фото крок 11
Потім обсмажуємо пироги на сковороді в гарячому рослинному маслі до красивої рум'яної скоринки. Коли буде обсмажувати друга сторона пирогів, можна накрити сковорідку кришкою.

Схожі рецепти