Пироги з капустою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Смачні пироги з начинкою з капусти і яєць знадобляться і для обідньої перерви, і для пікніка, та й в дорогу їх брати добре. А з приготуванням впораються навіть ті з вас, хто не дружить з тестом.
Якщо вам захотілося пирогів, зовсім не обов'язково бігти в булочну. Скористайтеся цим простим рецептом і приготуйте смачні і рум'яні пироги з начинкою з капусти і яєць. З приготуванням тесту проблем не виникне, воно виходить завжди. А які рум'яні і смачні пироги вийдуть!
Показую, як приготувати пироги з капустою і яйцем.
- Кисле молоко - 1 Склянка (або кефір)
- Сир - 250 грам
- Яйце - 6 штук(1 - для тіста, інші 5 зварити для начинки)
- Капуста свіжа - 500 грам
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки(1- в тісто, інше в начинку)
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
Кисле молоко або кефір наливаємо в миску і додаємо сир. Якщо сир великими зернами, його краще протерти.
В отриману масу додамо сіль і яйце, перемішаємо.
І поставка Passion, змішану з содою.
Замішуємо не дуже пружне тісто. Не переборщити з борошном, нехай тісто злегка прилипає до рук. Накриваємо тісто рушником - і нехай хвилин 20-30 відпочине.
Молоду капусту дрібно шаткуємо і бланшируємо в киплячій і злегка підсоленій воді хвилинки 1.5-2.
Заздалегідь зварені яйця очистимо й наріжемо кубиками.
Віджимаємо пробланшировать капусту, охолоджуємо і додаємо до нарізаним яйцям. Посолити за смаком і перемішати. Начинка готова.
Testo частка на 16-18 частин. Кожну частину розгортаємо в коржик.
На середину коржа викладаємо частину начинки.
І формуємо пироги, ретельно защипуючи краю. Щоб пироги гарантовано присмажився, Не робіть їх круглими і високими.
Потім обсмажуємо пироги на сковороді в гарячому рослинному маслі до красивої рум'яної скоринки. Коли буде обсмажувати друга сторона пирогів, можна накрити сковорідку кришкою.