Рецепт Прісні пироги з капустою фото

Прісні пироги з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Пісні страви
На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Осінь час капусти, гасити, солити, квасити, а можна приготувати приголомшливі смачні прісні пироги, готуються дуже швидко, стежте за тим, щоб вам дісталося, так як відлітають зі столу миттєво.

Опис приготування:

Якщо любите пиріжки з капустою, не хочете морочитися з приготуванням дріжджового тесту, цей рецепт точно для вас. Пироги виходять просто незвичайними. Краще відразу робити подвійну порцію, оскільки вони точно будуть нарозхват. Як приготувати такі пиріжки, дивіться покрокову інструкцію до рецептом.

  • Капуста свіжа - 500 грам
  • Жирні вершки або сметана - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 2 склянки
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів(30 мл в тісто, 30 мл для смаження капусти)
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Окріп - 100 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка (у тісто додайте 0, 5 ч.Ложки, капусту соліть за смаком. )
  • Чорний мелений перець. - 1 щіпка
прісні пироги з капустою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
прісні пироги з капустою - фото крок 2
У миску для замішування тесті влийте 30 мл рослинного масла, жебрацтво 1 склянка борошна.
прісні пироги з капустою - фото крок 3
Перетріть борошно з рослинним маслом в крихту.
прісні пироги з капустою - фото крок 4
Всипте соду і погасіть її оцтом, перемішайте.
прісні пироги з капустою - фото крок 5
Додайте сіль і цукор, влийте окріп.
прісні пироги з капустою - фото крок 6
Всипте борошно, замісіть тісто.
прісні пироги з капустою - фото крок 7
Приберіть тісто в пакет і покладіть в холодильник на той час, поки будете займатися начинкою.
прісні пироги з капустою - фото крок 8
Влийте на сковороду олію і обсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорості.
прісні пироги з капустою - фото крок 9
Поки смажиться цибуля, нашинкуйтекапусту.
прісні пироги з капустою - фото крок 10
Додайте капусту до цибулі, перемішайте, тушкуйте під кришкою до готовності, приправити сіллю, поперчіть за смаком.
прісні пироги з капустою - фото крок 11
В кінці готування додайте жирні вершки або сметану, перемішайте і ще раз прогрійте.
прісні пироги з капустою - фото крок 12
Тісто розділи 12 рівних частин.
прісні пироги з капустою - фото крок 13
Розкочуйте тісто в тонкий пласт, викладайте начинку і добре защипують краю.
прісні пироги з капустою - фото крок 14
Щоб тісто не пиріжках НЕ підсихали, поки смажите, можна прикрити плівкою.
прісні пироги з капустою - фото крок 15
Обсмажте пиріжки з двох сторін на розігрітій сковороді з додаванням достатнього обсягу рослинного масла, готові пиріжки викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
прісні пироги з капустою - фото крок 16
Пиріжки вийшли, що називається, "язик проковтнути" , ніжні, смачні, але при цьому з тонкою хрумкою скоринкою. Смакота!

Схожі рецепти