Рецепт Прісні коржі на сковороді фото

Прісні коржі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Коржі

У цьому рецепті хочеться вам розповісти, як приготувати прісні коржі. Не хвилюйтесь, прісні - не значить, що ні смачні, а універсальні! Коржі гармоніюють і з солодким, і з солоним.

Всі мої домашні дуже люблять такі коржі є замість хліба з першими стравами або ж я начиняю його улюбленими начинками і виходять такі домашні тако Спробуйте приготувати такі коржі у себе вдома і порадуйте своїх близьких смачною домашньою випічкою. Коржі, особливо коли гарячі, дуже смачні з джемом, згущеним молоком, варенням. Пробуйте!

  • Кисле молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Сода харчова - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
прісні коржі на сковороді - фото крок 1
У мисці збийте кисле молоко з яйцем і сіллю.
прісні коржі на сковороді - фото крок 2
Потім додайте соду, гаситься оцтом і перемішайте.
прісні коржі на сковороді - фото крок 3
Поступово введіть борошно і замісіть тісто.
прісні коржі на сковороді - фото крок 4
Готове тісто розділити на 10 частин і розкачайте коржі, розміром з вашу сковороду.
прісні коржі на сковороді - фото крок 5
Кожен коржик проколіть виделкою, щоб тісто не міхура при смаженні.
прісні коржі на сковороді - фото крок 6
Обсмажуйте коржі на сковороді, трохи змащеній маслом, з обох боків до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти