Прісні коржі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті хочеться вам розповісти, як приготувати прісні коржі. Не хвилюйтесь, прісні - не значить, що ні смачні, а універсальні! Коржі гармоніюють і з солодким, і з солоним.
Всі мої домашні дуже люблять такі коржі є замість хліба з першими стравами або ж я начиняю його улюбленими начинками і виходять такі домашні тако Спробуйте приготувати такі коржі у себе вдома і порадуйте своїх близьких смачною домашньою випічкою. Коржі, особливо коли гарячі, дуже смачні з джемом, згущеним молоком, варенням. Пробуйте!
- Кисле молоко - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Сода харчова - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
У мисці збийте кисле молоко з яйцем і сіллю.
Потім додайте соду, гаситься оцтом і перемішайте.
Поступово введіть борошно і замісіть тісто.
Готове тісто розділити на 10 частин і розкачайте коржі, розміром з вашу сковороду.
Кожен коржик проколіть виделкою, щоб тісто не міхура при смаженні.
Обсмажуйте коржі на сковороді, трохи змащеній маслом, з обох боків до золотистого кольору. Смачного!