Пироги з листкового тіста з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Капусту часто додають до пиріжків або як самостійну страву. Відмінний варіант, як приготувати пироги з листкового тіста з капустою. Виходить ніжна начинка і хрустка скоринка.
Тісто можна приготувати самостійно, а можна купити вже готове, тоді процес приготування буде ще простіше і швидше. Таким пирогом можна нагодувати всю сім'ю, і навіть дітям він припаде до смаку (хоча капусту люблять далеко не всі).
- Капуста - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Листкове тісто - 2 штуки
- Олія - 20 грам
- Rafinirovannoe масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Беремо всі необхідні продукти для приготування.
2. Моєму капусту, нарізаємо шматками. Можна тонко нашаткувати, а можна нарізати, як я - квадратиками. Байдуже зовсім.
3. Відправляємо шматки капусти в блендер, подрібнюємо їх в кашу.
4. Сковороду ставимо на вогонь, додаємо в неї масло, кладемо капусту, обсмажуємо її.
5. Варимо 3 яйця, подрібнюємо їх за допомогою великої терки.
6. Додаємо до капусти і перемішуємо.
7. Деко застилає папером для випічки, тісто розморожуємо і розгортаємо. Розміщуємо його на деко, всередину викладаємо начинку.
8. Верхній пласт розгортає і укладаємо зверху, защипуємо краю так, щоб начинка не випадали. Яйце збиваємо з водою, змащуємо верх пирога.
9. Прикрашаємо кунжутом.
10. Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
11. Готовий пиріг охолоджуємо і нарізаємо шматочками.