Рецепт Пироги з листкового дріжджового тіста фото

Пироги з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Пропоную рецепт приготування пирогів з листкового дріжджового тіста за мотивами американського яблучного пирога, але в нашому варіанті він з консервованою вишнею. Вийде навіть смачніше, попробуте!

Перед вами дуже простий рецепт, як приготувати пироги з листкового дріжджового тіста. Використовуючи готове тісто, процес приготування пирога займає всього кілька хвилин. Потрібно тільки розкачати пласт розмороженого тесту, викласти на нього начинку і накрити другим пластом. Залишилося тільки запекти пиріг протягом півгодини - і дуже смачне ласощі до чаю для всієї родини готове.

  • Тісто листкове бездріжджове - 400 грам
  • Вишня консервована - 400 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
пироги з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Тісто попередньо розморозити, оскільки замороженим його неможливо буде розкачати. Консервовану вишню відкиньте на друшляк, щоб прибрати сік. Цей сік не виливайте, з нього можна зварити смачний компот або зробити желе.
пироги з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Для пирога нам знадобляться два аркуші готового листкового дріжджового тіста. Розкачайте один лист до розміру дека. Викладіть його на деко, змащений маслом, сформуйте бортики.
пироги з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Викладіть вишню рівним шаром.
пироги з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Присипте вишню цукром. Якщо ви використовуєте вишню, консервовану з цукром, то додатково підсолоджувати не потрібно.
пироги з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Розкачайте другий лист тіста і накрийте ним пиріг. Гарненько закріпіть два листа тесту по краях.
пироги з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
Змастіть поверхню пирога збитим яйцем.
пироги з листкового дріжджового тіста - фото крок 7
Запікайте пиріг в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів. На готовому пирозі утворюється красива рум'яна кірочка.

Схожі рецепти